Vi har valgt Huscompagniet

Vi har valgt Huscompagniet

Onsdag d. 22. november 2017

Der var rigtig mange overvejelser, men til sidst var der ingen tvivl, både vores mavefornemmelse samt prisen var god, så derfor valgte vi Huscompagniet til, at bygge vores hus.

Efter de indledende møder med de forskellige byggefirmaer, havde vi tre favoritter, Jensen & Jensen, Vestergaard Huse og Huscompagniet.  

Vi var dog ikke helt tilfredse med, at HusCompagniet mellem det første og andet møde havde hævet priserne, men Kristian fra HusCompagniet havde været i løbende kontakt, og havde med interesse fulgt sagen med dispensering fra byggefeltet. Han kunne sagtens forstå vores forbehold ift. deres prisstigninger, og ville meget gerne have os ned til en endnu snak, for at se om ikke vi alligevel kunne blive enige om noget.

Vi fik en rigtig god snak, vi fik justeret priserne samt fik nogle yderligere ting med, bla. køling til jordvarmen, så var der ikke længere nogen tvivl, både mavefornemmelsen samt prisen var god, så derfor valgte vi HusCompagniet, og vi skrev under på entreprisekontrakten med forbehold for godkendelse fra advokat samt banken.

Vi vil dog alligevel give Jensen & Jensen og Vestergaard Huse de varmeste anbefalinger, og vil anbefale alle, at tage kontakt til begge og også tage en snak med dem, hvis man går man tanker om at bygge nyt hus.