Vi har købt en byggegrund

Vi har købt en byggegrund

Mandag d. 26. juni 2017

At købe en byggegrund er en stor beslutning, men efter at have været på jagt efter hus eller byggegrund i mange år, så fandt vi en dag, lidt tilfældigt, det helt perfekte sted. Efter kort betænkningstid og afklaring med banken, skrev vi den 26. juni 2017 under på købsaftalen og kunne kalde os grundejere.

Vi har i mange år været på jagt efter et hus eller en grund, som passede perfekt til os og vores drømme, uden at have fundet det rigtige.

Vi havde altid talt om, at vi gerne ville bo et sted, hvor der var lidt højere til himlen og lidt længere til naboerne, dog uden helt at skulle på landet, og stadig tæt på Holstebro, så i udkanten af Holstebro eller en af de mindre byer i omegnen af.

Så her i Maj 2017 faldt vi over nogle grunde på Boliga, som så interessante ud. De lagde i Sørvad, kun 7 km fra vores nuværende bolig her i Haldgård ved Holstebro, og også i den rigtige retning ift. Michaels arbejde.  

Et par dage efter kørte vi ud til Sørvad og kiggede på området, og de annoncerede skønne store naturgrunde med udsigt ud over terrænet, levede bestemt op til forventningerne, og vi blev begge smask forelskede med det samme.

Dejlig udsigt fra Bauneparken 36 om sommeren

Dejlig udsigt fra grunden i sommers

Det er en privat udstykning, og vi mødte tilfældigvis sælgeren derude, og fik en rigtig god snak med ham også. Også et par måske kommende naboer blev der hilst på og snakket med.

Vi tog hjem, tænkte lidt over det, 14 dage senere kørte vi derud igen, og på vej hjem igen i bilen var der ingen tvivl, beslutningen blev taget, vi havde nu fundet stedet hvor vi ville bo.

Et hurtigt møde med banken, forsikrede os om at økonomien var helt fin til at bygge for, og så tog vi fat på mægleren, og gav ham besked om at vi gerne ville købe grunden beliggende på Bauneparken 36.

Så den 26. juni 2017 skrev vi under på købsaftalen og kunne kalde os grundejere.

Dejlig udsigt fra Bauneparken 36 om vinteren

Dejlig udsigt fra grunden, også om vinteren