Valg af inventar hos HTH

Valg af inventar hos HTH

Onsdag d. 10. januar 2018

Dagens 3. møde var hos HTH i Holstebro. Her blev vi mødt af Carsten, som havde kontaktet os lidt før jul, og spurgt ind til hvilke ønsker og tanker vi havde. Ud fra det, havde han sendt os et forslag, som var den vi så skulle tale ud fra.

Vi har valgt at lade HTH stå for køkken, de to badeværelser og bryggers. Walk-in, depot samt skabe på værelser sørger vi selv for.

Vi har hele tiden ønsket hvid højglans, da det er hvad vi har idag, og det ser både rigtig godt ud, er tidsløst og ikke mindst rigtig nemt at rengøre. Det skulle være grebsløst, og med en grålig bordplade, der passer til gulvet. Alle hvidevarer indbygges og indgangen til depotet bliver en "narnia-dør", dvs. det er gemt bag et alm. højskab.

Vi valgte også en stikkontakt til montering på gavlen af køkken-øen. Vi ønskede ikke at den skulle sidde i bordpladen, da det hurtigt vil blive et sted der kommer til at samle skidt.

Som vandhane har vi valgt en en Quooker, eller dvs. Grohe's version der hedder Grohe Red, den synes vi er smartere og mere funktionel end Quooker. Denne er dog bestilt igennem HusCompagniet.

På badeværelserne har vi valgt det samme inventar, med Rector bordplade med indbygget vask. Toiletterne, der dog også er valgt igennem Huscompagniet, bliver uden skyllekant, for nemmere rengøring.

I bryggerset har vi blot valgt helt alm. standard hvidt inventar, vi synes det passer bedre til et bryggers end med højglans.