El-plan hos Pro El-Teknik

El-plan hos Pro El-Teknik

Torsdag d. 11. januar 2018

Dagen efter den ret så hektiske dag med 3 møder, havde vi endnu et møde, denne gang med elektrikeren. Vi havde på forhånd modtaget en el-plan, hvor det lovpligtige el var indtaget. Som forberedelse til mødet, havde vi selv været igang med at tegne på, flytte ting rundt og fjernet, hvilket vi så gennemgik på mødet.

Vi gennemgik plantegningen, med vores tilbud og ønsker, og fik undervejs god rådgivning ift. antal samt placering af stikkontakter, lampeudtag, spots, tomrør osv..

Vi fik placeret spots i badeværelser, gang samt køkken alrum, og her valgte vi at alle skulle være LED spots samt med dæmpning i køkken alrum.

Udenfor fravalgte vi de udendørslamper der var inkluderet, da vi selv havde fundet nogle andre, og har derfor bare valgt at få lavet udendørs udtag. Vi valgte også en føler i carporten, så lyset tændes automatisk hvis vi kommer sent hjem, og fik tilføjet noget lys og et par ekstra stikkontakter i skuret.

Af andre små detaljer vi fik tilføjet, var et stikkontakt i et skab i badeværelset, så barbermaskinen kan lades op uden at stå fremme. Vi tilføjede også et stik i et skab i køkkenøen, dette kan HTH så bruge til at tilslutte det stik vi har købt hos dem, et stik der skal sidde på gavlen af køkken øen samt to yderligere røgalarmer, så vi med 3 i alt får dækket hele huset.

El delen skulle ellers være en af de poster på et bygge budget hvor man typisk ryger over, men for en gangs skyld endte vi faktisk under det budgetterede, så det var lidt af et win for os.